Foto: #marianns_verden
Foto: #marianns_verden

OM MEG

Min livsreise har ført meg til bevissthet om at jeg alltid er i bevegelse, men likevel hjemme.


Siv Kristianne Berg Furholm: Healer MDNH, klarsynt, medium, veileder, samtaler, lytter, medmenneske, terapeut, sykepleierBevissthet om

"Dette", hva det nå enn kan forklares som, måtte utforskes og deretter utvikles etter en nærmest påtrykkende bevisstgjøring fra universet. En nysgjerrig utvikling innover i livsprosesser og bevisst væren i verden, har ført meg hit. Hjem.

Healing

For å få dypere kunnskap om healingenergien og for å forvalte den på en god måte, har jeg fullført Reiki-utdannelsens fem nivåer. Nivåene 1 og 2, ART (Advanced Reiki Terapi), Reiki Master og Reiki Terapeut. Reiki betyr universell energi/intelligens og er ført videre fra Mikao Usui, som fikk kunnskapen om den fra universet gjennom meditasjon. Utdannelsen er gitt av Wenche Lise Strømsten, som blant mangt er Reiki Terapeut, sjaman og min mentor og veileder. Pamela Fornell har lært meg om transe-healing.

Kontakt meg for kurs eller om du har spørsmål.

Klarsynt medium

Mitt mediumskap og klarsyn har jeg bevisstgjort og utviklet gjennom å fullføre School of Spirit, ved  Pamela Fornell Haugeland i Oslo, spiritualistisk prest og lærer ved Arthur Findlay College i England. Hun er leder for Oslo Spiritual Society (OSS) som igjen er knyttet til SNU (Spiritualists´ National Union i England). Jeg har kurs og øvelser fra Moira Hawkins og Tim Abbot, begge er verdenskjente medium og lærere ved Arthur Findlay College.

Jeg har tatt kurs og webinarer i andre emner og metoder som gjør meg nysgjerrig i den alternative oppfatningen av eksistensen, men stoler på den rene energien som jeg får formidlet og jobber uten fysiske hjelpemidler.

Energikilden - alt

Det mange betegner som for eksempel Gud, Allah, Buddha og lignende, kaller jeg Universet, Kilden eller energien. For meg representerer alt dette det samme. Universet er uendelig, uuttømmelig og rommer all energi. Universet dømmer ikke. 

Jeg er evig takknemlig for å kunne stole på universets energi og for å få være en kanal for å formidle den.


Jeg er medlem av og forsikret gjennom Det Norske Healerforbundet. Forbundets medlemskrav: